Perne gonflabile pentru protectia si fixare incarcaturilor

     Pernele gonflabile sunt cele mai economice si sigure sisteme de fixare si protectie a incarcaturilor in orice mijloc de transport.    
     Solutia oferita de BATES CARGO PAK Danemarca prin firma noastra in Romania este de a reusii fixarea si protectia unei incarcaturi intr-un mod rapid, eficient, si protejand si mediul inconjurator, aceste perne sunt 100% reciclabile.
     Pernele rezista la forte dinamice de pana la 40 tone si sunt fabricate din hartie care rezista la frictiune si un film multistrat, care da pernei rezistenta, se comercializeaza in diferite tipodimensiuni, de la 60x110 cm la 120x240 cm.
     Pernele se introduc in golurile rezultate in urma incarcaturilor si se unfla cu aer, astfel incarcatura este stabilizata, securizata impotriva deterioararilor care pot aparea in timpul transportului.
     BATES CARGO PAK are produsul si experienta necesara pentru a gasi solutia perfecta nevoilor dumneavoastra de transport, indiferent ca transportati marfa paletizata, role de hartie, tevi, saci, marfuri diferite, electronice si electrocasnice, fructe, legume, carne,etc.
     BATES CARGO PAK are in spate 30 de ani experienta in producerea, dezvoltarea si testarea pernelor.Experienta noastra si sfatul acordat de profesionistii firmei noastre sunt numai in beneficiul clientului.
     Manipularea si pozitionarea pernelor se face cu usurinta, sunt usoare, se pot intoduce si in cele mai inguste locuri, in multe cazuri avem nevoie de foarte putine perne pentru a fixa chiar si cele mai mari incarcaturi.
     Timpul de unflare si dezumflare este cel mai scurt de pe piata, si este reutilizabila.
Pistoalele de inflare sunt practice si se adapteaza nevoilor dumneavoastra, in sprijinul lor exista o gama larga de accessorii care sunt menite sa va usureze si sa economiseasca din timpul dumneavoastra pretios.
Sistemul de valve patentat si de foarte buna calitate asigura etanseitatea pernelor pentru a nu pierde aer si a ramane ferme pana la destinatie.
Pernele de aer sunt autorizate pentru a fi folosite si in industria alimentara, putand avea contact direct cu alimentele.
     ASIGURANDU-TI INCARCATURA I-TI ASIGURI ECONOMIILE pentru ca
- pretul unei perne de aer este mic, precum si a accessoriilor de umflare.
- timpul salvat la incarcare si descarcare este mare
- dispar reclamatiile din cauza deteriorarilor in timpul transportului
- seriozitatea si promptitudinea pastrata in fata clientilor este motorul afacerii dumneavoastra.
- sunt mai ieftine si mai utile decat chingile pentru ca nu deterioreaza produsul fixat, fortele fiind distribuite pe o suprafata mult mai mare.
 Pentru mai multe detalii vizitati http://www.bates-cargopak.com/ sau contactati-ne la 0728 302 270. sales@alltrade.ro sau http://www.alltrade.ro/contact/
 

Perne gonflabile pentru protectia si fixare incarcaturilorPerne gonflabile pentru protectia si fixare incarcaturilorPerne gonflabile pentru protectia si fixare incarcaturilorPerne gonflabile pentru protectia si fixare incarcaturilorPerne gonflabile pentru protectia si fixare incarcaturilorPerne gonflabile pentru protectia si fixare incarcaturilorPerne gonflabile pentru protectia si fixare incarcaturilorPerne gonflabile pentru protectia si fixare incarcaturilorPerne gonflabile pentru protectia si fixare incarcaturilorPerne gonflabile pentru protectia si fixare incarcaturilorPerne gonflabile pentru protectia si fixare incarcaturilorPerne gonflabile pentru protectia si fixare incarcaturilor